TEMEL DÜZEY GİRİŞİMCİLİK PROGRAMI BİLGİLENDİRME İÇERİĞİ TEMEL DÜZEY GİRİŞİMCİLİK PROGRAMI BİLGİLENDİRME İÇERİĞİ

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi sizi; hayallerinizi gerçekleştirmenize kapı aralayacak Kastamonu Teknokent Kuluçka Merkezi’ne götürüyor. Bu yolculuğun ilk basamağı olan “Temel Düzey Girişimcilik Programı” başlıyor. “Neden Olmasın” diyen, problem çözmeye yönelik yenilikçi, ölçeklenebilir ve inovatif fikri olan, çalışmayı seven, pes etmeyen, kararlı, hayallerinin peşinden gidecek tüm cesur yürekleri yapılacak destek ve geliştirme eğitimlerine bekliyoruz.

NOT: Bu program Kastamonu Teknokent A.Ş Kuluçka Merkezi’nde yapılandırılan Girişim Vadisi markalı Girişim Geliştirme Programı’nın başlangıç aşamasıdır.

Başvuru Formu https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScl4y3NC_8g_9YdAGfCiU2ic-Vas8gT2ds-QGwxsuNWw6Oouw/viewform

TEMEL DÜZEY GİRİŞİMCİLİK PROGRAMI HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLER

Kimler Başvurabilir?

• Üniversite Son Sınıf Öğrencileri