3. Alt bilgiyi geç

ISI Web of Science ve Scopus veri tabanlarının taranması sonucunda Fakültemiz, 2016 yılı içinde SCI, SSCI ve AHCI kapsamında yer alan dergilerde, Üniversitemizin toplam yayınının %28’ine karşılık gelen 30 adet makale yayınlamıştır. Yayınların bölümlere dağılımı aşağıdaki çizelgede verilmektedir.

FAKÜLTE

MAKALE SAYISI

Fen Edebiyat

Biyoloji Bölümü

Fizik Bölümü

Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü

Matematik Bölümü

Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü

Fakültemizin bilimsel düzeyini ileriye götürmek için gayret gösteren (yayın yapan, proje veren, bildiri sunan, vb. bilimsel faaliyette bulunan) öğretim üyelerimizi en kalbi duygularımızla tebrik eder çalışmalarında başarılar dileriz.

DEKANLIK MAKAMI

NOT: Makale sayısı, fakültemiz/üniversitemiz öğretim üyelerinin isimlerinin yer aldığı makalelerde, birinci isim ve /veya önde olan isim; fakültemiz/üniversitemiz dışındaki makalelerde ise fakültemiz öğretim üyesinin ismi dikkate alınarak belirlenmiştir.